Gulvservice – Din lokale fagmand med gulvservice som speciale

Gulvservice er vigtig for os. Rådgivning, vejledning og inspiration tilbydes alle kunder som er i tvivl om muligheder. Vi lytter til drømme, ønsker og behov for en nyrenoveret overflade på trægulvene. Afslibning, afhøvling og behandling af plankegulve og parketgulve så de får en nyrenoveret gulvoverflade, der er smuk og smudsafvisende.

Din gulvmand yder gulvservice i topklasse

I forbindelse med, at du overvejer at få foretaget en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, får du sikkert en gulvmand fra et gulvafslibnings firma på besøg.

,Ved denne lejlighed er det en god ide at få så mange oplysninger som muligt for gulvmanden er ekspert på, hvordan gulve kan renoveres og på, hvordan de bagefter skal behandles og vedligeholdes.

Gulvservice og spørgsmål du kan overveje

“Gulvmanden kan med andre ord yde gulvservice, som du ikke får andre steder. “

Derfor kan det være en god ide – inden gulvmanden kommer – at overveje, hvilke ting du kan spørge ham om, og tage ham med på råd om. Overvej fx hvor mange af husets gulve, der skal have en kærlig omgang med de effektive maskiner.

Gulvene skal være rydede

Vil du selv flytte møblerne væk og tilbage igen? Hvad med rengøringen? Gulvafslibning støver ikke ret meget, men en gulvafhøvling medfører en del støv, og hvordan kan I bedst muligt minimere dette? Og når det hele så er overstået – hvordan skal gulvene så behandles lige efter det lyse flotte træ er blottet.

NOTE: Vil du have gulvene lakeret, sæbebehandlet eller oliebehandlet? Og hvordan skal du sidenhen pleje dem og holde dem rene?

Gulvmanden spørger også ind til gulvenes fremtid

Der er en del spørgsmål, og hvis du ikke har tid til at overveje på forhånd så kan du trygt regne med, at din gulvmand selv spørger, som en del af den gode gulvservice.

Vælg i øvrigt det gulvafslibnings firma som du føler bedst for og som du også synes, du snakker bedst med og som forstår dine behov for at få et flot gulv.

 

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)